Trustpilot

Den Store Manual til Drømmerejser
Så hjælper du børn og unge med at finde ro

Er dit største ønske også at dine børn lærer at hvile i sig selv?Drømmerejser er en magisk stund som bringer ro i børn og unges krop og sind. Under en drømmerejse kommer du igennem hele kroppen, fra tå til toppen af hovedet, så følelser, tankemylder og uro fordufter, og kroppen bliver rolig og afslappet. Drømmerejser udvikler dit barns evner til at manifestere og bruge sin intuition, visualisering og fantasi.


Fra du står op til du går i seng er der utallige indtryk i et konstant flow, hver dag på repeat. Læg så oveni, alle dem der gerne vil tale med dig i løbet af dagen, og alle baggrundslydende fra samtaler i klasselokalet, på arbejdspladsen, cafeen, sportshallen.


Jeg ser de her dage for mig som en orkan i en tegnefilm, hvor der flyver køer, huse, og badekar, rundt og rundt. Du må hele tiden vige eller dukke dig for at undgå at blive ramt, men kan du nå ind i orkanens øje, så er der ro. Her kan du være i fred uanset hvor vild og voldsom verdenen brager løs uden for.


En drømmerejse er din mulighed for at trække stikket fra hverdagens vilde og hurtige energier. Her kan du møde dig selv i roen, lære at være alene med dig selv, og mærke efter hvad der er rigtigt for dig. Det er her du lærer at hvile i at være den du er, uden påvirkninger og stimulanser fra din omverden eller hvordan andre tænker, tror og lever.

Lær at skabe et safespace, og guide dit barn til at finde ind i roen. Et safespace er et helt magisk univers for dit barn, hvor der er trygt, rart, kærligt, fyldt med glæde og lykke. Drømmerejser er en af de mest magiske gaver du kan lære at give videre til dit barn.


Drømmerejser er magiske, og her er nogle eksempler, hvor du kan bruge Drømmerejser til at skabe magi og hjælpe børn og unge til ro.


Du har et sansende barn eller ung, som er overstimuleret. Drømmerejser er et safespace, som de kan trække sig tilbage til, og finde ind i sin egen ro.


Dit barn eller ung står over for en forandring i sit liv, måske der er en skilsmisse, overgang til skolen, flytning. Drømmerejser kan gøre en overgang lettere, fordi du træner dit barns evne til at visualisere, og se de positive muligheder.


Du har et overtræt barn eller ung, der har en emotionel nedsmeltning. Drømmerejser hjælper dig til at mærke dig selv igen, din krop beroliges og slapper af.


Dit barn eller ung står over for at løse en opgave, men kan ikke knække koden ved at tænke logisk. Det kan være udtaleproblemer eller måske en eksamen? Du kan indbygge opgaver i drømmerejser, og styrke barnet til at finde løsninger gennem visualiseringer, og finde svaret i sin underbevidsthed det og med hjælp fra universet


Jeg glæder mig SÅ meget til at dele mit online kursus “Den Store Manual til Drømmerejser” med dig.


Lys og Kærlighed,


LineDen Store Manual til Drømmerejser er skabt med kærlighed og et ønske om at du kan lære dine børn og teens at intet kan erstatte effekten af at kunne finde roen i sit indre.

Pris: 500,-

Snup online kurset herunder